Wiek: 23 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: polskie Portland
Wysłany: 2007-08-22, 17:09
Kinga napisał/a:
Anku napisał/a:
wklejać adres forum gdzie sie da xD
na blogach, PB itp xD
Przez takie cos natkelismy sie na kochanego tomkacrusta, ale jednak widac ze to cos daje ;>
hola hola,wydaje mi sie,ze tomekcrust siedzial w pankroku jak Ty jeszcze nie wiedzialas co to jest Sex pistols, a Blade Loki nie sa jakims undergroundem i chyba kazdy kto choc troche slucha tzw pankroka zna ten zespol,wiec przez przypadek tu nie trafil,nie zapedzaj sie kochanie,buziak
_________________ Poison Idea were right, I hate reggae,no doubt!!!!
Wysłany: 2007-08-24, 18:43
i hate reggae napisał/a:
Kinga napisał/a:
Anku napisał/a:
wklejać adres forum gdzie sie da xD
na blogach, PB itp xD
Przez takie cos natkelismy sie na kochanego tomkacrusta, ale jednak widac ze to cos daje ;>
hola hola,wydaje mi sie,ze tomekcrust siedzial w pankroku jak Ty jeszcze nie wiedzialas co to jest Sex pistols, a Blade Loki nie sa jakims undergroundem i chyba kazdy kto choc troche slucha tzw pankroka zna ten zespol,wiec przez przypadek tu nie trafil,nie zapedzaj sie kochanie,buziak
oh, kochany wybacz, ale sam mówileś, że na forum weszłeś przez mojego PB ;)
i nie musisz mi mówić od kiedy siedzisz w pank roku bo szczerze gówno mnie to obchodzi.
i o mnie sie nie bój ;]